Hardenberg

Date en Eetcafe

Door de redactie

Ben je op zoek naar een relatie? Of naar een (serieuze) vriendschap? Kom dan vrijdag 14 februari van 18.00 uur tot 20.00 uur naar het Date & Eetcafé bij de Stuw (De Stuwdijk 4, Hardenberg).

Tijdens deze avond kun je op laagdrempelige wijze in contact komen met anderen die net als jou op zoek zijn naar iemand om de leuke en minder leuke momenten van het leven te delen.

Vraag

"Tijdens onze maatjesavonden, maar ook tijdens huisbezoeken krijgen we steeds vaker de vraag of we ook aan partnerbemiddeling doen", vertelt Marlon Ruben van de Stuw. "Vaak schuilt achter deze vraag een grote mate van eenzaamheid. We vinden dat we iets met dit signaal moeten en organiseren daarom, in eerste instantie, eenmalig het Date & Eetcafé om aan de vraag van de inwoner tegemoet te komen".

Diner

Tijdens de avond zal er een driegangen maaltijd geserveerd worden (kosten vijf euro per persoon exclusief drankjes). Bij elke nieuwe gang krijgen de bezoekers de mogelijkheid om te wisselen van tafel. Op deze manier wordt de kans om iemand te treffen waarmee het goed klikt vergroot.

Om dezelfde reden en om het iets minder spannend te maken, zal de Stuw aan iedere tafel meerdere bezoekers plaatsen. De Stuw probeert een tafelschikking te maken op basis van voorkeuren en wensen. Naar jouw wensen en voorkeuren zal gevraagd worden bij de aanmelding. Marlon Ruben hoopt dat jong en oud zich aanmelden. "Het is een misvatting om te denken dat het missen van een partner alleen onder ouderen speelt" .

Aanmelding

Je kunt je aanmelden bij de Stuw via het nummer 0523-267478 of mail naar od@destuw.nl, je hebt tot 10 februari de tijd om je op te geven. Vol is vol dus wees op tijd met je aanmelding. Het diner start om 18.00 uur, inloop is vanaf 17.30 uur.

Vind je de drempel hoog of heb je een vervoersprobleem? Geef dit dan aan bij je aanmelding zodat er samen naar een oplossing gezocht kan worden. Vind je het fijn om iemand mee te nemen? Geen probleem, maar laat dit wel even weten bij de aanmelding.

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer