Kampioenen

DAC B2 kampioen

Door de redactie

Zaterdag 6 april zijn de meisjes van Volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC B2 kampioen geworden in de 1e Klasse D, na een spannende wedstrijd om het kampioenschap tegen de naaste concurrent Set Up B 1.

In een volgepakte Sporthal De Balk moesten de meisjes in het hol van de leeuw aantreden tegen een versterkte tegenstander. Gesteund door een grote supportersschare hebben ze deze laatste enerverende, gelijk opgaande wedstrijd uiteindelijk verloren met 3-1. Achteraf bleek de overwinning van deze ene set juist genoeg voor het dik verdiende kampioenschap. De dank gaat vooral uit naar de trainer/coach Diana Gras en Larissa van Os.

Zaterdag 13 april zullen de meisjes rond 7 uur, samen andere kampioenen van Volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC, op de platte kar door Dedemsvaart gaan. Aansluitend is er om 19:00 uur de 'Foute Sportparty' in de Citadel te Dedemsvaart. Hier zullen alle kampioenen van dit volleybal seizoen gehuldigd worden, waarna er aansluitend een vette party is met DJ Tymen.

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer