Hardenberg

Cursus mindfulness in Gramsbergen

Door de redactie

Heb jij vaak het gevoel dat je te veel aan je hoofd hebt? Of heb je lichamelijke stressklachten? Op maandag 13 januari 2020 begint een cursus mindfulness in De Binder in Gramsbergen.

In deze cursus leer je anders omgaan met stress. Je doet verschillende aandachtoefeningen. Stap voor stap ontdek je hoe stress bij jou ontstaat. Welke invloed hebben je gedachten en emoties op stress? Veel deelnemers leren vriendelijker naar zichzelf te kijken door deze training. De cursus bestaat uit acht avonden in Gramsbergen, plus één dag op zorgboerderij De Zwiese.

Vergoeding via zorgverzekeraar

Het cursusprogramma en de trainer voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen van VMBN. Hierdoor is vaak vergoeding mogelijk via de aanvullende zorgpolis. Mindfulness-trainer is Judith Kars. Zij leerde mindfulness kennen in 2001. Ze is tot trainer opgeleid aan het Radboud UMC in Nijmegen. Sindsdien geeft ze trainingen in Gramsbergen en Zutphen. Judith geeft ook trainingen communiceren in aandacht. Meer weten? Judith@heanig-an.nl 06 - 442717 32. www.heanig-an.nl