Hardenberg

Cursus Bijzonder Geweldig

Door de redactie

Maatschappelijk werk de Kern en Preventiewerk van Impluz hebben de handen ineen geslagen; gezamenlijk bieden zij dit voorjaar een gespreksgroep aan voor vrouwen (23+) die te maken hebben (gehad) met geweld in de relatie. De groep start op maandag 11 maart in Hardenberg.

De gevolgen van partnergeweld zijn ernstig. De groep biedt vrouwen de mogelijkheid om vrouwen te ontmoeten die in een soortgelijke situatie verkeren, wat herkenning en steun kan geven. Het belangrijkste is dat de vrouwen zelf toe zijn aan deelname in een gespreksgroep over geweld in de relatie. De groep is gericht op het versterken van de weerbaarheid en sociale participatie van de vrouwen. Voorwaarde voor deelname is dat het geweld gestopt is.

De groep start op maandag 11 maart van 9.30 tot 11.30 uur aan de Stuwdijk 4 in Hardenberg. De groep komt tien keer bijeen. Voorafgaand aan de deelname vindt er een kennismakingsgesprek plaats. Er wordt enkel een bijdrage gevraagd van 25 euro voor onkosten. Indien dit bedrag een probleem is, neem dan contact op met de Kern. Daar kunt u ook terecht voor meer informatie en aanmelden: 0523-236050 of l.hertogs@stdekern.nl. Online aanmelden kan ook: www.impluz.nl/cursussen.