Hardenberg

Culinair genieten aan de Vecht

Door de redactie

Hardenberg heeft er een toprestaurant bij: Amused Food & Wine. Culinair genieten aan de Vecht. Het etablissement wordt geleid door gastheer Willy Huisken en chef-kok Chiel de Groot. Amused Food & Wine is gevestigd aan de Gedempte Haven 1.

Op donderdag 4 mei konden er al genodigden genieten van een pre openingsmenu. De bewoners van de Vechtvoorde waren uitgenodigd in verband met de twee maanden overlast van de verbouwing. Via facebook kon je een avondje proefdraaien winnen. Dit werd gewonnen door Lucienne Prenger en Alfred Dorgelo en Sanneke Rosemarie Harmeijer. De avond proefdraaien met de bovenburen en facebookwinnaars was erg geslaagd.

Amused Food & Wine

Het pand is grondig verbouwd, volledig gestript en opnieuw ingedeeld. De bar is verwijderd, de toiletten verplaatst, de keuken opnieuw betegeld en er is zelfs een tweede keuken geplaatst in de kelder. Amused Food & Wine is een echt restaurant met een chique uitstraling, heeft een groen en intiem karakter gekregen met meer focus op wijn en spijs. Gericht op het luxe segment met vier gangen of meer. Amused kan 45 zitplaatsen aanbieden. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 11.30 uur.