Hardenberg

Countus Accountants en Adviseurs zwaait pensionaris Rudi Frijling uit

Door de redactie

Vrijdag 22 januari heeft Countus coronaproof afscheid genomen van Rudi Frijling na ruim 47 arbeidsjaren bij dezelfde werkgever.

Na een champagne verrassingsontbijt werden Rudi en zijn vrouw Gees vrijdagochtend opgehaald bij huis door Cees van Klinken (directeur Countus Hardenberg/Vriezenveen) en collega's (met versierde auto's en veel lawaai). Vervoerd naar het kantoor van Countus in Hardenberg om daar te genieten van een coronaproof afscheid (in de buitenlucht, met mondkapjes). Een mooie toespraak, taart, cadeaus en champagne. Hierna werd Rudi en zijn vrouw naar kantoor Vriezenveen gereden om hier gezellig met een paar collega's een balletje te eten. En toen met de auto volgeladen met cadeaus terug naar huis gebracht.

Een welverdiend afscheid

In verband met corona kon dit niet uitgebreider worden gevierd, ook niet voor zijn klanten. Maar dit wordt op een andere manier ingevuld en heeft zeer zeker de aandacht. Rudi begon als 18-jarig jongetje op 1 september 1973 bij de OLM (later Countus) in Hardenberg bij toenmalig directeur Harry ten Brinke. Hij is gestart als administratief medewerker en heeft zich opgewerkt als adviseur in, voornamelijk, de agrarische sector. Op vele kantoren gezeten waaronder Almelo, Hardenberg, Wierden en Vriezenveen. Hij had een grote klantenportefeuille opgebouwd met veel persoonlijke contacten. Na 47 jaar kan hij terugkijken op een mooie carrière binnen een mooie organisatie. Nu is het tijd om te gaan genieten samen met Gees, kinderen en kleinkinderen.