Hardenberg

Concours Laarhoeveruiters in de startblokken

Ingezonden

Op zaterdag 1 en zondag 2 september vindt het jaarlijkse concours van de Laarhoeveruiters weer plaats in Ommen. "Met ons concours laten we ook dit jaar weer zien dat de paardensport een fantastische sport is, zowel voor ruiters, kenners als publiek. Het is dan ook zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan ons paardenevenement," vertelt voorzitter Erdy Jansen met enthousiasme.

"De springsport voor de paarden vervult een belangrijke rol tijdens ons concours, maar we bieden ook een mooi podium aan de dressuurruiters en de ponyruiters. Naast de verschillende rubrieken is er voldoende gelegenheid voor een drankje en een lekkere versnapering. Ook met de kinderen is rekening gehouden. Zo is er een springkussen te vinden op het terrein. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een mooi en sportief weekend van te maken, waarbij sport en een goede sfeer voorop staan", vertelt Erdy Jansen.

Programma

Op zaterdag 1 september vanaf 8.30 uur gaat het paardenevenement van start in Ommen. Tijdens deze dag worden de prachtige dressuurrubrieken en spannende springrubrieken verreden. Op zondag 2 september kunnen bezoekers vanaf 10.00 uur genieten van de paardensport. De entree is op beide dagen gratis en iedereen is van harte welkom aan de Varseneresweg 2 in Ommen.