Hardenberg

Concert van Bach tot Rieu

Door de redactie

Op zaterdag 23 februari om 15.00 uur is er een concert met Anna Majchrzak (vaste sopraan van André Rieu). In de Willem Hendrik Zwart Hal, Grensweg 17 te Lemelerveld. Ze wordt begeleid op het orgel door niemand minder dan Arjan Breukhoven.

Sinds ruim vier jaar zingt Anna als sopraan soliste bij André Rieu waardoor ze de hele wereld over reist met zijn gezelschap. Hier zingt zij naast klassieke muziek ook musical repertoire en lichte muziek. Als afwisseling op de optredens in grote uitverkochte Arena's werkt Anna ook graag mee aan kleinschaligere concerten in de huiskamer sfeer.

Arjan Breukhoven heeft een geheel eigen stijl en een eigen muzikaal gezicht. Naast improviseren in de klassieke stijl, heeft hij ook een veelzijdige stijl in de lichte muziek. Dit is ook te beluisteren in het programma van deze middag. Op het programma staat onder andere Toccata BWV (J.S. Bach), Ave Maria (Bach/Gounod), Fuga met de dansende voetjes BWV 577 (J.B. Bach) en Don't cry for me Argentina (A. Lloyd Webber).

Reserveren?

U kunt heel eenvoudig reserveren; per telefoon 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks), per email: adhuetink@gmail.com of via de site: www.huetink-royalmusic.nl

De entree bedraagt 16,00 euro per persoon incl. koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang.

Voor het volledige programma kijk op www.huetink-royalmusic.nl