Hardenberg

Concert Joh. de Heer Samenzang

Door de redactie

We kennen ze allemaal: Joh. de Heer liederen die door hun eenvoud ons recht in het hart weten te raken. Heerlijk zingen, uit volle borst. Daarnaast luisteren we naar het prachtige orgelspel van Ad Huetink.

Zaterdag 27 juli is er een 'Joh. de Heer Samenzang' avond in de Willem Hendrik Zwart Hal te Lemelerveld. Er staan o.a. de volgende orgelsolo's op het programma: 'Fantasie Op bergen en in Dalen' (W.H. Zwart), 'Cantilena' (J. Rheinberger), 'Heinzelmännchens Wachtparade' (K. Noack) en 'Allegretto grazioso' (B. Tours). Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te zingen!

U kunt eenvoudig per telefoon reserveren, 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks), per per email, adhuetink@gmail.com of via de site: www.huetink-royalmusic.nl.

De entree bedraagt 10,00 euro per persoon, inclusief koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang.

De netto-opbrengst komt ten goede aan de goede doelen die wij steunen: 'Manege zonder Drempels' te Bennekom en 'Kindertehuis Jemima' te Bethlehem.

Dit evenement vindtplaats op zaterdag 27 juli om 20.00 uur in de Willem Hendrik Zwart Hal, Grensweg 17 te Lemelerveld.