Hardenberg

Comedy over relatiestress en burenruzies in De Voorveghter

Door de redactie

Zaterdag 2 februari a.s. is de heerlijke comedy 'Laten we eerlijk zijn' in De Voorveghter te zien. Een komisch toneelstuk over relatiestress en burenruzies wanneer een gescheiden stel in hetzelfde pand blijft wonen, met alle gevolgen van dien. Deze comedy wordt gespeeld door Owen Schumacher, Hanneke Drenthe en Beau Schneider en begint om 20.15 uur.

Peggy de Haan

Otto (Owen Schumacher) is eigenaar van een prachtig pand in de stad. Een echte 'eyecatcher'. Maar niet alleen. Zijn ex-vrouw An (Hanneke Drenth) is nog altijd mede-eigenaar en woont een etage boven hem. Ruimdenkend als ze zijn moet dat toch kunnen. Maar al snel blijkt dat niet alleen het pand maar ook hun eigen relatie met behoorlijk wat achterstallig onderhoud kampt. Dat levert nogal ongemakkelijke situaties op nu ook de bovenste etage wordt verhuurd aan Pitt (Beau Schneider). Er zit niks anders op, ze besluiten eerlijk te zijn. Maar of dat nou zo'n goed idee is...

Laten we eerlijk zijn is een verfrissende samenwerking tussen cabaretiers en acteurs en tussen cabaret en toneel. Maar uiteindelijk gaat met maar om één ding: een goed verhaal. Laten we eerlijk zijn.

Owen Schumacher is vooral bekend geworden als typetjeskanon uit 'Koefnoen'. Beau Schneider is een van 's lands grootste acteertalenten (o.a. Hendrik Groen) en comédienne Hanneke Drenth maakte afgelopen seizoen furore als Jasperina in de theaterhit De Grote Drie. Nu komen ze samen in deze gloednieuwe en pijnlijk grappige comedy Laten we eerlijk zijn.