Hardenberg

Combinatie steunzolen en de juiste schoenen niet weg te denken bij Regeling Schoenen

Door de redactie

Podototaal Podologie en Regeling Schoenen in Hardenberg hebben eind dit jaar al weer 2 jaar lang een samenwerking met als doel de schoen, de klant 'met zijn/haar klachten' en de podologie bij elkaar te brengen.

Uitgangspunt is mensen er bewust van maken dat bij het oplossen van voetklachten en houding gerelateerde klachten zolen en schoenen niet los van elkaar kunnen staan.

Natuurlijk is dit niet de enige oplossing, maar we dragen nu eenmaal allemaal schoenen en die moeten wel aan een aantal belangrijke voorwaarden voldoen vinden Harry Klunder en Hans Regeling.

Bij Regeling hebben ze een goed assortiment schoenen die aan al deze voorwaarden voldoet. Ze hebben de mode mee, want ook veel schoenfabrikanten spelen in op de behoefte en noodzaak om zolen in de schoen kwijt te kunnen.

Functioneel gezien hebben deze schoenen ook de eigenschap om bij diverse voetklachten de functie van de voet bij het lopen te verbeteren en het lijkt er op dat deze mode de komende jaren niet gaat veranderen.

Harry Klunder sluit met zijn verleden als schoenmaker direct aan bij de kennis en kunde van Regeling. Als de schoenen een extra aanpassing nodig hebben kan hij dit in eigen beheer maken.

In sommige gevallen komen klanten met een verwijzing van een orthopeed, revalidatie arts of gewoon van een huisarts. Dit betekent dat zij alles kunnen verzorgen behalve orthopedische schoenen.

Bij Podototaal maken ze de zolen nog zelf met de hand; dat betekent dat alle denkbare zolen gemaakt kunnen worden. Ook andere technieken hebben ze in huis, u kunt hierbij denken aan een zool die met een computer is ontworpen en door een machine wordt uitgefreesd, maar ook het 3D printen behoort tot de mogelijkheid.

Doordat er achter in de zaak een aparte ruimte is ingericht is er voldoende privacy om een onderzoek te doen waarbij de klacht wordt besproken. Door verschillende testen wordt bepaald waar de oplossing in gezocht moet worden.

Zolen worden door de meeste verzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering, afhankelijk van het pakket. Als iemand niet voor podologie verzekerd is of niet aanvullend verzekerd is proberen ze een passende oplossing te vinden.

Voor een vraag kunt u altijd op de zitting dagen langs komen, dat is op de eerste en derde donderdag van de maand. Er wordt vooraf een kleine advertentie in deze krant geplaatst. Voor een behandeling moet u een afspraak maken, dit kan bij Regeling in de winkel maar ook op de site van Podototaal. Bij vragen kunt u ook bellen naar onderstaande telefoon nummers.

Wat deze samenwerking uniek maakt is de diversiteit in zolen die gemaakt kunnen worden en de brede manier van schoentoepassingen.

Regeling en Podototaal zien u graag terug in de winkel.

Regeling Schoenen

0523 265 231

www.regelingschoenen.nl

Podototaal Podologie

0614948888

www.podototaal.nl