Hardenberg

College van B&W op bedrijfsbezoek bij RPflow

Door de redactie

Vrijdagochtend 25 januari 2019 hebben burgemeester Snijders en de wethouders van de gemeente Hardenberg een bezoek gebracht aan RPflow (voorheen Rollepaal Groep) in Dedemsvaart.

De burgemeester en wethouders brachten een bezoek aan RPflow om de grootse plannen en uitbreidingen van het bedrijf te bekijken. Het bedrijf maakt een aanzienlijke groei door. Rob Spekreijse, CEO van RPflow, leidde de delegatie met trots en enthousiasme rond door de RPflow bedrijven gevestigd op bedrijventerrein De Rollepaal in Dedemsvaart. Tijdens deze rondleiding waren ook de managers van de verschillende bedrijven beschikbaar om in detail in te gaan op het productieproces.

Onder RPflow vallen de bedrijven Rollepaal, Romit en Ramix in Dedemsvaart en Hoppmann in Hengelo (Ov). Daarnaast heeft RPflow vestigingen in India, USA en Indonesië. Momenteel wordt het voormalige Wehkamp gebouw in Dedemsvaart verbouwd tot nieuw hoofdkantoor van RPflow. In totaal telt RPflow 240 medewerkers. Rollepaal is een toonaangevende wereldwijde producent van pijp extrusie apparatuur voor PVC, PVC-O en PO buizen. Romit is een internationale leverancier van bewerkte machineonderdelen voor OEM'ers. Ramix Moulds levert matrijzen voor pijpfittingen en andere pijp gerelateerde producten en Hoppmann is leverancier van hoogwaardige automatiseringstechniek waaronder toevoer- en montage systemen. Vanuit de locaties in Dedemsvaart en Hengelo leveren de bedrijven binnen RPflow oplossingen en service voor klanten wereldwijd.