Ommen

CDA Lijsttrekker komt naar de Regio Ommen

Door de redactie

Eddy van Hijum lijsttrekker bij de provinciale verkiezingen van het CDA komt op vrijdag 15 februari naar Ommen. Met Moniek Kleinsma woonachtig in Ommen en nummer negen op de CDA lijst, en met Europarlementariër Annie Schreijer-Pierik brengen ze een bezoek aan Melkveebedrijf Koonstra. De bijeenkomst vindt plaats vanaf 13.30 uur tot 17.00 uur op het Melkveebedrijf Koonstra, Derde Schansweg 17 te Vinkenbuurt.Ook Joke van Nijen-Klink die voor het CDA in het bestuur van Waterschap de Vechtstromen en weer kandidaat is zal hier aanwezig zijn.

Pieter Koonstra en Danielle Tesselaar hebben een serrestal waarin de koeien vrij rondlopen op een warme ondergrond, door compostering. Koeien zoveel mogelijk hun natuurlijke leefomgeving bieden, en de kringloop te bevorderen zijn Pieter en Danielle uitgangspunten.

Daarnaast produceren zij de vrijloopkaas 'Weldaad' vernoemd naar de omgeving welke vroeger de Maatschappij van Weldadigheid gevestigd was. Verder worden er workshop gegeven van Koe boetseren tot Koe Schilderen.

Pieter en Danielle doen mee als samenwerkende organisatie en ondernemingen aan een nieuw vrijetijdseconomie product (PMPC, s) in samen werking met Camping Reestdal, eigenaar Jeroen Slager zal ook over deze samenwerking hun visie geven.

Kortom een programma waarin praktijk en politiek met elkaar in discussie gaan, om elkaar te versterken. De CDA afdelingen Ommen, Hardenberg en Dalfsen nodigen u dan ook van harte uit om hier met de politieke vertegenwoordigers in gesprek te gaan.

Het CDA is de meest lokale partij, en door de korte lijnen met Provincie, Landelijk en Europese vertegenwoordigers kunnen we ons ook sterk maken voor uw omgeving op allerlei gebied.

Nadere informatie van Melkvee bedrijf Koonstra op: htttp://melkveebedrijfkoonstra.nl/. En van Camping Reestdal: http://www.reestdal.nl/familievakantie- en- groepsvakantie.