Hardenberg

Camp 23 brengt levendigheid op Landhoeve terug

Door de redactie

De impact van de coronamaatregelen zijn groot op hun outdoor bedrijf Expedition Outdoor, maar Jolke en Ellen hebben tijdens de lockdown niet stil gezeten. Ze hebben de Baalderborg Groep benaderd en begin juni zijn zij de uitbaters van Camp 23. Het stel is laaiend enthousiast over de combinatie van Camp 23 met hun aangrenzende outdoor bedrijf Expedition Outdoor.

Ellen en Jolke hopen weer levendigheid op de Landhoeve te brengen, waar alleen het logeerhuis in het weekend nog bezet is. "We hebben hier geen ervaring mee, maar kennen de camping natuurlijk wel goed en zijn vanuit ons eigen bedrijf bekend met het ontvangen van gasten, reserveringen et cetera. Dus het overnemen van de camping leek ons een logische stap".

De camping, vernoemd naar het huisnummer, heeft 25 ruime plekken van gemiddeld honderd vierkante meter. "We mikken op gezinnen met kinderen tussen de 12 en 16 jaar", aldus Ellen Overweg. "Dit is ook de doelgroep die graag ook outdoor activiteiten doet", vult Jolke de Vries aan. "Maar ook campinggasten, die rust zoeken zijn van harte welkom aan de Hardenbergerweg 23". Camp 23 ligt midden in de natuur aan de Loozensche Linie met uitzicht op de Vecht tussen Gramsbergen en Hardenberg. "Een ideale uitvalsbasis voor een topvakantie" volgens Ellen.

Coronaprotocol

Natuurlijk houdt Camp 23 zich aan de richtlijnen van het RIVM en ook voor de meeste activiteiten is een coronaprotocol gemaakt. Helaas lukt dit niet bij alle activiteiten. "Abseilen is momenteel niet mogelijk, maar we hebben ook nieuwe activiteiten zoals beachvolleybal, badminton en tafeltennis. Ook vertrouwde elementen als kanoën en boogschieten kunnen prima met 1,5 meter afstand en we hebben een luxe sloep aangeschaft, waarmee je de Vecht op kunt. Supergaaf voor gezinnen. Voor het toiletgebouw hebben we van Vechtdal Marketing een coronapakket gekregen met meetlint en dat soort zaken. We zien dit als een mooie kans, omdat de toekomst door corona nog ongewis is, zien we wat de toekomst brengt", aldus Jolke en Ellen.