Hardenberg

Buurtkamer Hardenberg in augustus beperkt open

Door de redactie

In augustus zal de Buurtkamer beperkt open zijn! Niet alleen vanwege corona maar ook vanwege de vakantieperiode. Sinds maandag 10 augustus is de Buurtkamer ook in de ochtenduren gesloten, alleen het handwerken op de dinsdagochtend zal gewoon plaatsvinden. Folders liggen klaar voor de deur en de aangepaste tijden vindt u ook aangeplakt op het raam van de Buurtkamer. Wat blijft is: De anderhalve meter!

unknown

Wat kan wel?

Kom binnen om een praatje te maken en drink daar een lekker kopje koffie bij. Bij de deur wel eerst uw handen desinfecteren en vragen beantwoorden. Bent u verkouden, dan gaat u weer naar huis. Bent u de negende gast, dan kunt u op dat moment niet terecht en komt u het volgende tijdstip.

Internetcafé, OV spreekuur, sjoelen en bingo

Het internetcafé, op maandag en vrijdag en spreekuur Openbaar Vervoer op dinsdag en sjoelen op de maandag zullen in september weer starten. Ook wordt nagedacht over een manier om toch in september een bingo te kunnen organiseren.

Eetcafé

Eetcafé de Buurt start ook per 1 september. Ook hier kunnen maximaal 8 gasten tegelijk terecht. Het eetcafé gaat koken op dinsdagmiddag en donderdag middag. Er zal 3x hetzelfde menu worden gekookt zodat alle gasten in een tijdsbestek van anderhalve week kunnen komen eten. Voor het eetcafé dient u zich wel op te geven via 06-18665938. Via de telefoon zullen u ook de relevante vragen worden gesteld. Zo ook bij aanvang voor de deur.

Programma en openingstijden zijn bij de ingang en op de voorruit van de Buurtkamer aangeplakt! Voor de voordeur kunt u een folder afhalen met programma en openingstijden. Tevens kunt u informatie vinden op www.destuw.nl.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de activiteiten contact op met de Stuw, 0523¿267478, of loop even binnen. Het adres is Burgemeester Bramerstraat 92 in Hardenberg. Wil je meehelpen als vrijwilliger in de Buurtkamer of het Eetcafé? Bel dan naar 0523-267478 of stuur een e-mail naar m.jansen@destuw.nl.

Evenementenkalender