Hardenberg

Buur op rand van de natuur

Door de redactie

In juni kon het Vechtival niet doorgaan, maar omdat De Koppel in oktober twintig jaar bestaat wil het toch iets organiseren. Op zaterdag 26 september is het landelijke burendag. Hier haakt de Koppel bij aan, onder het mom van '20 jaar buur op de rand van de natuur'. Iedereen is daarbij welkom.

De activiteit wordt niet zo groots opgezet als het Vechtival, maar het doel is hetzelfde: een relaxte en gezellige sfeer. Van 13.30 tot 17.00 uur is iedereen welkom in de Koppeltuinen... Koffie, thee en ranja zijn gratis. Iets lekkers erbij is te koop. Bij de entree is een plattegrond verkrijgbaar. Er zijn diverse activiteiten, een terras en muziek. Bij alles geldt uiteraard de anderhalve meterregel. Er mogen maximaal 250 bezoekers gelijktijdig op het terrein zijn. Het kan dus zijn dat je even moet wachten.

De Koppel binnen is die dag alleen toegankelijk voor toilet en voor versnaperingen anders dan koffie, thee en ranja. Alles onder voorbehoud van het weer en van eventuele aanpassing van de corona-maatregelen. Voor details, zie www.dekoppel.nl en de social mediakanalen van De Koppel.

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer