Hardenberg

Bruidspaar Kluin zestig jaar getrouwd

Door de redactie

Henk en Gerrie Kluin-Buisterbosch vierden op woensdag 5 augustus hun zestigjarig huwelijksfeest. Zij zijn respectievelijk 82 en 79 jaar. Zij leerden elkaar kennen op de markt in Epe. Na driejaar verkering trouwden ze in het stadhuis van Epe. Het paar werd gezegend met een zoon en dochter. Burgemeester Jan Willem Wiggers bracht het diamanten paar telefonist de hartelijke wensen over.

G. Brokelman

Henk Kluin werd geboren in Diepenveen als derde telg in een gezin van vijf kinderen. De eerste guldens verdiende hij bij een meubelfabriek waarna de dienstplicht volgde bij de Koninklijke Landmacht. Zijn laatste werkgever werd loonbedrijf Vaassen. Gerrie Buisterbosch zag het Levenslicht in Welsum, gemeente Olst, als oudste kind in een gezin van vier kinderen. Haar eerste wekgever werd wasserij Jaspers in Vaassen.

Nu woont het paar al ruim twaalf jaar met plezier aan de Omloop in Balkbrug. Als je Henk vraagt wat het geheim is van oud worden is het antwoord gauw gegeven: "met de camper trekken door Duitsland en Nederland en een slaapmutsje nemen voor het slapengaan".

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer