Hardenberg

Bruidspaar Kampherbeek-Timmer zestig jaar getrouwd

Door de redactie

Maandag 8 juli was het bruidspaar Harm en Mina Kampherbeek-Timmer 60 jaar getrouwd. Burgemeester Peter Snijders bracht maandagmorgen 8 juli een bezoek aan het diamanten bruidspaar in Baalder om hen met dit heugelijke feit persoonlijk te feliciteren.

Harm Kampherbeek is geboren op 16 februari 1933 in Venebrugge. Zijn echtgenote, Mina Timmer is geboren op 11 mei 1936 in Oud Baalder. Na hun huwelijk zijn ze bij de ouders van Mina Timmer ingetrokken. Mina Kampherbeek was hulp in de huishouding. Tevens heeft ze 15 jaar als mantelzorger voor haar moeder gezorgd.

Harm Kampherbeek heeft gewerkt als boer en als loonwerker op zijn eigen loonbedrijf Kampherbeek. Harm kijkt graag TV en dan vooral schaatsen. Samen hebben Mina en Harm al vele reizen gemaakt en ze mogen nog graag samen op reis gaan.

Mina mag tevens graag tuinieren in haar eigen mooie tuin bij huis. De maandag 8 juli was het de hele dag feest. 's Morgens thuis met familie, 's middags een receptie en 's avonds een gezelllig feestje met familie, vrienden en bekenden.