Hardenberg

Brugklas de musical in De Voorveghter

Door de redactie

'Brugklas', de populairste serie van de Nederlandse tv, komt op vrijdag 29 november naar De Voorveghter met een eigen musical. Alles wat er gebeurt in het eerste jaar van de middelbare school kun je nu van dichtbij meemaken in Brugklas de Musical (9+). De voorstelling begint om 19.00 uur.

'Brugklas' is bekend van NPO Zapp. In de musical zijn Max (Niek Roozen), Selma (May Hollerman), Emma (Belle Zimmerman), Jamie (Claire Veldkamp) en een compleet nieuwe Brugklasser te zien. Een hip hop-musical over Willem van Oranje! Max vindt dat een vet idee, lekker out of the box! Dan wil Emma de hoofdrol spelen, want waarom zouden helden alleen mannen kunnen zijn? En wie bepaalt dat eigenlijk, hoe mannen en vrouwen zich gedragen? Brugklas de Musical is voor iedereen herkenbaar: een zoektocht naar wie je bent, in de belangrijkste periode van je leven.

Kaarten

Kaarten zijn te bestellen op www.voorveghter.nl, via 0523-280350 en verkrijgbaar tijdens openingstijden aan de theaterkassa: van dinsdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 14.00 uur en op donderdag tussen 19.00 en 20.00 uur. Tevens is de kassa een uur voor iedere voorstelling geopend.