Hardenberg

Brons voor turnster Nadia en turner Marnix van TSH

Ingezonden

Het was een druk, maar succesvol turnweekend voor TSH. In Aalten werd de 2e Plaatsingswedstrijd voor turners in de 4e divisie. Bij de Pupillen turnden Harmen Altena, Teun Munnik en Joshua Bril een goede wedstrijd. Het is nog niet helemaal duidelijk hoeveel turners doorstromen naar de Districtsfinale. Even afwachten dus.

Marnix Pullen turnde een super goede wedstrijd bij de Junioren 2. Dit werd beloond met een mooie bronzen medaille en een plaats in de Duo Districtsfinale ( samen met Noord) In Reuver turnde Nienke Posthumus haar 1e kwalificatie in de 1e divisie. Ze turnde een goede 1e wedstrijd van dit seizoen. Op 16 maart heeft zij haar 2e kwalificatie in Harlingen. In Nijmegen kwamen 6 turnsters in actie. Bij de Pupillen 1 turnden Nadia Bosscher, Merle van Goor en Lotte van Dongeren een prima wedstrijd. Nadia en Merle turnden erg strak en zuiver. Op vloer werden ze ook 1 en 2 met een super hoge score. De meerkamp voor Nadia werd beloond met een goede 3e plaats en een ticket voor de halve finale NK. Ook de mooie 6e plaats van Merle leverde haar een ticket voor de halve finale NK op. Lotte eindigde in het grote deelnemersveld op een 22e plaats.

Natasja Corporaal turnden een geweldige wedstrijd bij de Pupillen 2. Ook al moest ze haar turn maatje Jody missen. Op balk behaalde ze een geweldige 3e score en in de meerkamp werd zij keurig 6e. Ook zij behaalde hiermee een halve finale NK ticket.

Door langdurig ziek zijn had Fleur Apeldoorn veel trainingen gemist. Toch heeft zij een prima wedstrijd geturnd. Helaas net niet voldoende voor doorstroming. Milou Kosse en Anne-Lot Veneman turnden als eerste jaars Senioren een goede wedstrijd, maar helaas niet voldoende voor de halve finale.