Hardenberg

Britten Jeugd Strijkorkest brengt warm kerstconcert

Door de redactie

Op zondag 15 december, om 15.00 uur, komt Het Britten Jeugd Strijkorkest met hun dirigente Loes Visser naar De Voorveghter om het Hardenbergse publiek te trakteren op een prachtig concert in kerstsfeer.

De frisse, heldere klanken van het Britten Jeugd Strijkorkest klinken dit jaar onder andere in mooie stukken van Vivaldi, Verdi, Rota, Biber en Strauss. Het aanstekelijke spelplezier maakt dit concert bij uitstek geschikt om kinderen te laten kennismaken met klassieke muziek en hen het geweldige enthousiasme van dit jeugdorkest mee te laten beleven.

Roza Herwig, mezzo sopraan, is soliste. Zij zingt al haar hele leven en begon op zevenjarige leeftijd met vioolspelen. Ze speelde acht jaar in het Britten Jeugd Strijkorkest. Na een jaar vioolstudie aan het conservatorium, besloot zij over te stappen op zang. In 2018 won zij de eerste prijs bij het Prinses Christina Concours.

Kaarten

Kaarten zijn te bestellen via www.voorveghter.nl en 0523-280350 maar zijn ook aan de theaterkassa verkrijgbaar tijdens openingstijden van dinsdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 14.00 uur en donderdag tussen 19.00 en 20.00 uur. Tevens is de kassa een uur voor iedere voorstelling geopend.

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer