Hardenberg

Braderie met Nickelodeondag

Door de redactie

Winkelstad Hardenberg presenteert met trots de unieke Nick Jr. Playtrailer op 25 juli. Een combinatie van springen, spelen en klauteren in de herkenbare omgeving van de meest populaire TV Karakters ter wereld! Springen tussen de helden van Top Wing, spelen in de wereld van Shimmer & Shine en glijden van de enige échte PAW Patrol toren, het kan allemaal in de mobiele speeltrailer van Nick Jr.

De mobiele speeltrailer van Nickelodeon is uniek in Europa en staat de hele dag op de markt van Hardenberg. Van 11.30 uur tot 21.00 uur kunnen jij en je vriendjes je vermaken met je vriendjes van tv. Uiteraard voldoet de Nick Jr. playtrailer aan de allerstrengste veiligheidseisen.

Meet & Greet

Meet & Greet met PAW Patrol van 14.00 toto 17.00 uur. PAW Patrol wordt geleid door wizzkid Ryder en zijn team bestaat uit zes pups: Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Skye en Zuma. Deze heldhaftige pups werken samen om Adventure Bay te beschermen met behulp van een eigen voertuig via het land, de zee en de lucht. De vervoersmiddelen bestaan uit een brandweerwagen, hovercraft, politieauto, quad en ziekenwagen. Verder hebben deze honden allemaal unieke kenmerken. Marshall is klungelig, Rubble houdt van snowboarden, Chase is allergisch voor katten, Rocky is erg technisch, Skye is lief en Zuma is de beste in duiken. Voor PAW Patrol is geen klus te groot en geen pup te klein. Donderdagmiddag heb jij de kans om Chase en Marshall tussen 14.00 uur en 17.00 uur te ontmoeten in een echte Meet & Greet. Zet je mobiel op scherp en maak de mooiste selfies met deze helden van Nickelodeon.

Braderie

Terwijl de kinderen zich volop vermaken, is er voor de volwassenen ook van alles te doen.

Van 11.00 tot 21.00 uur is er donderdag 25 juli braderie in de stad. Lekker sjouwen en snuffelen langs de verschillende kramen en daarnaast een bezoekje brengen aan ons mooie aanbod winkels. Moe van het shoppen? Pik eens een lekker terrasje en laat het publiek maar lekker aan u voorbijgaan. Pas als u uitgerust bent, vervolgt u de tocht of gaat u bij de kinderen kijken. Altijd gezellig, zo'n braderie in Hardenberg. De ondernemers en winkeliers wensen je veel plezier.