Ommen

Bovelander (dag)kamp op MHC Ommen

Door de redactie

Nog een paar weekjes en dan is het zover... Het Bovelander Hockeykamp op MHC Ommen. Ben jij er klaar voor? Bovelander komt naar MHC Ommen met het vetste hockeykamp op 10 augustus tot en met 12 augustus. Leer de beste trucjes of scoren als een winnaar van de Bovelander toppers. Maar bovenal staat gezelligheid en fun voorop!

Wat kan je allemaal verwachten tijdens deze dagen? Uiteraard heel veel hockey, maar bovenal een grote dosis plezier! Achter de schermen is MHC zoals altijd weer druk bezig om het kamp tot een groot succes te maken.

Glenn Schuurman

Ze kunnen zelfs al verklappen welke International erlangs komt, die je de vetste trucjes en tips kan geven, namelijk Glenn Schuurman. Wist je dat Glen Schuurman al bijna 150 interlands voor Oranje heeft gespeeld? Aanvoerder is bij Bloemendaal Heren 1? Een echte alles-kunner is?

Wil je nog meer weten van Glenn? Leren hoe je de beste goals maakt en dribbelt als een ster? Schrijf je dan snel in voor het Bovelander hockeykamp op MHC Ommen. Inschrijven kan via de volgende link: https://www.bovelander.nl/locaties/mhc-ommen/

Bovenlander minihockeykamp van zes tot negen jaar

Drie dagen hockey en fun met de ervaren Bovelander-trainers; Veel partijtjes, kampspelletjes en lekker gek doen; Meet & greet met een bekende International; Heerlijke lunch, tussendoortjes en warme snack; Het unieke Bovelander kampshirt en bidon; Opblaasarena, springkussen en de pollepel quizzzz.

Bovenlander junior hockeykamp voor tien tot en met dertien jaar

Drie dagen; hockeyen, hockeyen en nog eens hockeyen; Trainen met een International; Veel partijtjes, ook tegen leiding en de International; Jouw eigen Bovelander kampshirt en bidon. De International die langskomt tijdens het kamp is Glenn Schuurman.