Hardenberg

Nijeboer Bouw neemt bedrijfsactiviteiten over van bouwbedrijf Ter Voorde

Door de redactie

Bouwbedrijf ter Voorde stopt met alle activiteiten. Deze bedrijfactiviteiten worden overgenomen door Nijeboer Bouw. Na gesprekken met eigenaar Edwin Rijstenberg is er een akkoord gekomen voor overname per 1 maart van de bedrijfsactiviteiten, personeel en het pand aan de Westeindigerdijk 18a te Radewijk. De doelstelling van Nijeboer Bouw is om de lokale bouwer te blijven in de regio en opereert na een renovatie van het pand vanuit Radewijk.

De firma ter Voorde is begonnen als wagenmakerij in 1939. In de loop van de tijd werd het een regionaal bouwbedrijf met een zeer goede naam en veel vaste klanten. Nijeboer Bouw is gestart in 2007 door André Nijeboer en is een totaal aanbieder voor het bouwen, aanpassen en onderhouden van vastgoed. Na een gestage groei in de afgelopen jaren was Nijeboer Bouw op zoek naar meer uitbreidingsmogelijkheden. Dit betrof naast personeel ook een geschikte locatie. Deze locatie is gevonden op het terrein waar Bouwbedrijf ter Voorde was gevestigd.

Het bedrijf onderscheidt zich door de kleinschaligheid en korte communicatielijnen met veel aandacht voor kwaliteit. In de projecten speelt Nijeboer Bouw altijd de regierol en is vaak de hoofdaannemer. Door de grote variatie in werkzaamheden is men gewend met veel verschillende vraagstellingen om te gaan. De werkzaamheden variëren van projecten met een compleet bestek tot projecten waarbij Nijeboer Bouw adviseert, organiseert en (ver)bouwt. De sectoren waarin Nijeboer Bouw actief is zijn: onderwijs, agrarisch, zakelijke dienstverlening en particulieren. De meeste klanten zijn niet eenmalig, maar blijven met een bepaalde regelmaat terugkomen.

Nijeboer Bouw heeft zeven eigen medewerkers en maak daarnaast gebruik van flexibele krachten en vast kwalitatief goede onderaannemers. De medewerkers zijn uitgerust met communicatiemiddelen die via de Cloud kunnen communiceren met het hoofdkantoor en gebruiken modern gereedschap. Het kantoor is voorzien van moderne werkplekken met een opslag en werkplaats. De doelstelling is dat de klant alle wensen gerealiseerd krijgt en dat het eindresultaat optimaal is. Nijeboer Bouw staat graag voor u klaar.