Hardenberg

Bouw jouw droomhuis in de Marslanden

Door de redactie

Op donderdag 18 februari organiseert Rabobank Vaart en Vechtstreek een gratis webinar 'Bouw jouw droomhuis in de Marslanden.' Het webinar begint om 19.30 uur en is bestemd voor iedereen die een kavel op het oog heeft in de Marslanden.

2021 is hét jaar van nieuwbouw in de Marslanden in Hardenberg. Met meer dan 200 beschikbare kavels zijn er voor (toekomstige) woningeigenaren genoeg opties om van te dromen. Maar waar begin je als je nieuw wilt bouwen? En kun je jouw woondromen ook op financieel gebied waarmaken? Als je deze vragen herkent, is dit webinar voor jou!

Tijdens het webinar zal financieel adviseur Ewoud Altena deelnemers meenemen in de financiële mogelijkheden van nieuwbouw. Met de huidige lage rente kan nieuwbouw namelijk erg aantrekkelijk zijn. Daarbij is een nieuwbouwwoning ook nog eens energiezuinig, wat aanzienlijk kan schelen in de maandlasten. Goed voor het klimaat én de portemonnee!

Wonen in de Marslanden

Deze populaire wijk in Hardenberg is perfect voor zowel starters als gezinnen die comfortabel willen wonen op korte afstand van het centrum van Hardenberg. De nieuwbouw is verdeeld in twee projecten: De Marshoogte en de Havezate Es. Zo is er voor iedereen een kavel die volledig bij zijn of haar woonwensen aansluit.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor het gratis webinar op 18 februari via rabo.nl/vvs/nieuwbouwmarslanden.