Ommen

Bostheater Ommen met Into The Wild Festival

Door de redactie

Na een succesvolle eerste editie zal er dit jaar wederom een festival georganiseerd worden in het Bostheater Ommen: Into The Wild.

Deze tweede editie valt op 13 en 14 september. Voor de aankomende editie zal op vrijdag 13 september The Cosmic Carnival naar het openluchttheater komen en om Fleetwood Mac te spelen! Na een zeer succesvolle tour langs uitverkochte theaters, waaronder Theater de Voorveghter, komen ze nu naar het Bostheater. We zien het al helemaal voor ons met hits als Dreams, Everywhere en Songbird terwijl The Sun is Shining.

"Daarnaast zijn we supertrots om te melden dat op zaterdag 14 september RONDÉ komt spelen in het Bostheater. Na Lowlands, Zwarte Cross en andere grote festivals nu dus in het mooie openluchttheater. Je kant ze niet ontgaan zijn de afgelopen tijd met hits als Calling en Be Mine bijna constant op de radio (Radio 2 Topsong & 3FM Mega Hit). Op 8 maart verschijnt het nieuwe album met ongetwijfeld nog meer hitjes! Eerder werden Why Do You Care, Run en We Are One alle drie al Megahit, en dat oprij! RONDÉ komt een volledige set spelen, met complete show. Kortom, dit wordt buitengewoon genieten!".

Texas Space Cowboy' Garret T

Verder komt de 'Texas Space Cowboy' Garret T. Capps over uit de Verenigde Staten. Tot slot kunnen we ook EUT bevestigen. Je nieuwe favoriete band! EUT maakt prachtig geschreven songs met boeiende melodieën. Stuk voor stuk vette, aanstekelijke popnummers in een keurslijf, over jeugdigheid en opgroeien. Dynamisch en intrigerend, zonder te gepolijst te klinken. Met invloeden van bands als Pixies, Yeah Yeah Yeahs, Blur, Weezer, Wilco en Beck. Luister eens naar nummers als Bad Sweet Pony, Supplies of Sour Times.

De kaartverkoop is per direct begonnen en tickets zijn verkrijgbaar via de website https://www.bostheaterommen.nl/events/into-the-wild-2/.