Ommen

Bostheater Ommen de koning te rijk met De Dijk

Door de redactie

Op zondag 30 juni bestijgt De Dijk de Besthmenerberg, om in het Bostheater een show weg te geven. Vanaf 20.30 uur is het likkebaarden en genieten van pareltjes als Ik kan het niet alleen, Bloedend hart, Als ze er niet is, Binnen zonder kloppen, Ik kan het niet alleen en Dansen op de vulkaan.

De Dijk is een daverende naam op het affiche van Bostheater Ommen. Een dijk van een band, met een geweldig oeuvre. Het gezelschap rond Van der Lubbe staat al meer dan drie decennia aan de top van de Nederlandstalige muziek en hebben aan urgentie nog geen millimeter ingeboet. De mix van filosofische teksten vol liefde, wanhoop en levenslust, gelardeerd met het welbekende De Dijk-sausje blijven het grote publiek en de trouwe aanhang boeien, beroeren en aanspreken.

Wat De Dijk zo maakt? Allereerst de unieke combinatie van Nederlandstalige teksten en muzikale invloeden uit vele windstreken. De bevlogen shows, constant hoge kwaliteit van de albums en oprechtheid die de band uitstraalt, blijft zich door de jaren heen uitbetalen. De combinatie van oer-Hollandse teksten en kleurrijke klanken hebben de tand des tijds moeiteloos doorstaan. Het wordt genieten in het Bostheater. Voor route, parkeren en entreeprijzen, check www.bostheaterommen.nl.