Hardenberg

Bos Bedden in Nieuwleusen gaat On Tour! Matras en Boxspring service bij u aan huis

Door de redactie

Vanaf maandag 18 januari gaat Bos Bedden On Tour! "Nu de klant niet bij ons mag komen, gaan wij naar de klanten toe", zegt Rutger Veerman.

"We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, hebben een compleet draaiboek opgesteld en hoogwaardige maatregelen getroffen om de klant toch van dienst te kunnen zijn. We kunnen mensen die nu niet goed slapen, omdat zij om welke reden dan ook geen goede nachtrust hebben, niet slecht laten slapen. Passief afwachten zit niet in mijn DNA", aldus Rutger Veerman. Hij ziet ook een groot probleem ontstaan wanneer de winkels wel weer open mogen gaan. Door de drukte die dan verwacht wordt, zal het een uitdaging worden om iedereen te helpen die nu niet goed slaapt. "We moeten nu dan ook actie ondernemen en mensen helpen, zodat alles zich niet ophoopt. Daarnaast willen wij graag ook van dienst zijn voor mensen die op zoek zijn naar een nieuw matras of boxspring".

"Het werkt vrij éénvoudig. Voor onze boxspring Service aan huis hebben we een eenvoudig stappenplan. Stap 1: Maak uw keuze op www.bosbedden.nl. Stap 2: Bel met een van onze collega`s. Stap 3: Wij komen snel bij u langs met uw gekozen boxspring! Voor de matrasservice aan huis gaat het als volgt. Stap 1: Bel met een van onze collega's. Stap 2: wij komen met de voor u geselecteerde matrassen naar u toe".

"Tijdens het bellen met één van onze collega's worden er een aantal vragen gesteld om u een zo goed mogelijk advies te geven. Door gerichte vragen over slaapwensen/houding en postuur maken wij een selectie en komen wij met geschikte producten naar u toe. In ons huiselijk ingerichte bakwagen plaatsen wij de boxspring en/of matrassen. Vervolgens rijden we naar u toe zodat u bij uw eigen huis kunnen proefliggen. Bel ons en wij komen graag langs".