Hardenberg

Blokker Hardenberg in nieuw jasje

Door de redactie

Er waren bloemen voor ondernemer Richard Borneman. Zijn Blokker winkel is al lang in Hardenberg gevestigd. In 2011 was de winkel al eerder verbouwd. Met het vernieuwen van de Blokker formule vernieuwde de winkel in Hardenberg mee. Het is een ruime winkel geworden, met nieuwe assortiment en meer ruimte voor de Hardenbergse smaak.

"Formules met een actuele uitstraling maken de stad compleet, we werken daarom graag ook met de formules samen aan een actueel centrum", gaf centrummanager Eduard Plate aan. Met de complete verbouwing van de 440 vierkante meter grote winkel ging een grote wens van Richard Borneman in vervulling. "We wilden meer ruimte voor een speciaal Hardenbergs assortiment van decoratie en cadeau artikelen". Hij kent de stad goed, want de familie Borneman is al tientallen jaren actief in Hardenberg en begon vanuit de eigen onderneming in 1989 met de eerste Blokker winkel.

Meer bezoekers

Dat is met de vernieuwde winkel in orde gekomen. Er zijn meer vernieuwingen. Zo is het assortiment op het gebied van electrisch huishoudelijk, zoals electrisch koken en bakken, en bijvoorbeeld ook keukenmachines verruimd. "Net als bijvoorbeeld bij stofzuigers is er meer ruimte voor luxe gekomen". In de vernieuwde blokker formule is, naast het vertrouwde assortiment, meer ruimte gekomen voor luxe electrische artikelen. "Maar de afgelopen maanden blijken consumenten ook meer belangstelling te hebben voor luxe huishoudelijke artikelen", licht Borneman toe."Doordat het het winkelaanbod in Hardenberg completer wordt, maar ook omdat veel mensen dichter bij huis blijven merken we dat er meer bezoekers in onze winkel komen".

Veilig winkelen

Daarnaast zijn er meer aansprekende veranderingen ingevoerd. Een voorbeeld is de automatische deur, waarbij alleen extra verwarmd wordt als de deur geopend is. Ondanks de extra bezoekers is de winkel Corona proof. "Gezondheid gaat boven alles. We zorgen ervoor dat klanten rustig en veilig kunnen winkelen bij ons. Net als overigens bij de andere winkels in Hardenberg".