Hardenberg

Bloemen voor nieuwe orthopedische schoenenwinkel Footprints

Door de redactie

Eigenaar Harry Klunder ontving namensWinkelstad Hardenberg een bloemetje van centrummanager Eduard Plate. Hij opende zijn compleet vernieuwde winkel in het pand waar eerder Regeling Schoenen gevestigd was. Footprints richt zich op comfort schoenen, en daarnaast orthopedische schoenen, inclusief podologie en pedicure. En dat gebeurt klantgericht, met vakspecialisten.

G. Brokelman

De ondernemer zit al 29 jaar in het vak en weet precies wat hij wil. "Buitengewoon goede service bieden als het om schoenen gaat, daar hebben we winkel helemaal op ingericht". De winkel aan Oosteinde 22 is ronduit gezellig en sfeervol ingericht, inclusief mooie modieuze schoenen die voldoen aan wat klanten nodig hebben met merken als Durea aan Gijs. Met een ondernemer die veel plezier heeft in z'n vak en in het helpen van de klanten.

Samenwerken

Hardenberg sprak de van oorsprong Zwollenaar Harry Klunder aan. "Voor een nieuwe ondernemer is de samenwerking met de eigenaar van het pand belangrijk", geeft Harry Klunder aan,"En dat ging goed. Ik wilde graag zelfstandig aan de slag. Met een mooie speciaalzaak en de vorige ondernemers wilden wat anders doen. We hebben goede afspraken kunnen maken. En dan is de Hardenbergse binnenstad een veelzijdig streekcentrum, met aandacht voor de ondernemers".

Klantvriendelijke keuzes

De klanten kunnen veel kiezen als het gaat om comfort schoenen met een juiste pasvorm en uitneembaar voetbed voor steunzolen. Daarnaast worden (semi-) ortopedische schoenen aangemeten. Die kunnen helemaal persoonlijk aangemeten worden. Soms staan de juiste schoenen kant en klaar in de winkel. "Als iemand voor de linker voet bijvoorbeeld maat 39 nodig heeft en voor de rechter voet maat 42 dan is dat geen enkel probleem", licht Harry toe.

Behandelruimtes

De ondernemer zit vol plannen. Zo is hij bezig het assortiment voor mannen uit te breiden. Het team in de winkel bestaat verder uit een othopedische schoenenmaker en en een pedicure. "Er wordt gewerkt in afgesloten ruimtes, dan kan men rustig de juiste schoenen aanmeten, zonder last te hebben van de drukte in de winkel". Centrummanager Eduard Plate:"Hier zie je goed hoe winkels steeds vaker niet alleen maar een winkel zijn. Er worden steeds meer diensten aangeboden. In Hardenberg zie je die trend ook steeds meer terug. Op www.startjewinkelinhardenberg.nl is daar meer over te lezen".