Hardenberg

Blindentolk bij Haal het doek maar op

Door de redactie

Ook dit theaterseizoen is er een samenwerking tussen De Voorveghter en stichting Komt Het Zien! Deze stichting maakt theaterbeleving bij een aantal geselecteerde voorstellingen mogelijk voor mensen die blind of slechtziend zijn. Op donderdag 12 maart is er een live audiobeschrijving en een speciale inleiding bij de nostalgische musical Haal het doek maar op, met onder anderen Mariska van Kolck en Tony Neef.

In 'Haal het doek maar op - van Appelscha tot Zierikzee' staan populaire Nederlandstalige nummers uit met name de jaren zestig en zeventig centraal. Met Mariska van Kolck, Tony Neef, Dook van Dijck, Julia Berendse, Jordy van Loon en Willemijn van Holt.

Met haar blindentolken maakt Komt het Zien! de beleving van deze musical mogelijk voor iedereen met een visuele beperking. Er is op donderdag 12 maart een blindentolk aanwezig. De live audiobeschrijving kunnen blinden en slechtzienden horen via een speciale koptelefoon. Vooraf geeft de blindentolk ook extra uitleg over het decor en is er een 'meet & feel' inleiding.

Kaarten

Kaarten zijn te bestellen op www.voorveghter.nl, via 0523-280350 en tijdens de openingstijden aan de theaterkassa verkrijgbaar. Voor iedereen met een visuele beperking zijn deze te bestellen via info@voorveghter.nl, 0523-280350 of tijdens de openingstijden aan de theaterkassa verkrijgbaar. Vermeld bij het reserveren duidelijk dat het gaat om plaatsen met tolk! De kassa van De Voorveghter is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 14.00 uur en op donderdag tussen 19.00 en 20.00 uur. Tevens is de kassa een uur voor iedere voorstelling geopend.