Hardenberg

B..J. Spijkers wint laatste wedstrijd van de Parkvissers

Ingezonden

Woensdag is de laatste wedstrijd van de Parkvissers gehouden in de vijver in het Kruserbrinkpark. De weersomstandigheden waren prima en iedereen had er zin in dit kwam mede door de goede vangsten van de vorige keer in deze vijver. Ook nu weer waren er dertien deelnemers die de strijd met elkaar aangingen. De beste plek bleek dit keer nummer 8 te zijn en daar zat Berend Jan Spijkers op zijn gemak een mooi netje vis bij elkaar te vangen. De vangst van een grote brasem bracht hem de verdiende winst met een vangst van 4.090 gr. Tweede was W. Zomers die weer op dezelfde stek zat als de vorige keer ook hij ving een mooi netje vis met een gewicht van 3.310 gr. Hendrikus Kampherbeek werd derde met een vangst van 2.310 gr. De mini competitie van de Parkvissers zit er nu op. De prijsuitreiking is op woensdagavond 14 oktober in het clubhuis. Aanvang 20.00 uur.

Vanaf nu gaan we nog enkele individuele wedstrijden vissen op de komende woensdag middagen in de Kruserbrink vijver. De tijden blijven hetzelfde. Alles mits corona regels het toelaten.

Bruggink en Jager winnen samen de 5e wedstrijd van de senioren in de Lutterhoofdwijk bij Slagharen.

Zaterdag is de 5e wedstrijd van de senioren gevist in de Lutterhoofdwijk bij Slagharen. Er werd heel veel van verwacht maar zoals zo vaak viel het dit keer bitter tegen. Jammer want het is een prachtig viswater maar ja als ze geen zin hebben kun je het wel schudden. Heel weinig aanbeten en dan ook nog heel voorzichtig het was dus echt een kunst om een visje te vangen. Bovendien waren het veelal kleine visjes die je kon vangen. Natuurlijk zijn er altijd winnaars en verliezers.

Wat opviel was dat op een gedeelde 1e plaats eindigden Johan Bruggink en Evert Jager met een vangst van 1.500 gr De 3e plaats was voor H. Kampherbeek met een vangst van 1.340 gr. En wedstrijd dus om maar gauw te vergeten. De volgende wedstrijd is op zaterdag 10 oktober. Dan wordt er gevist in het Kanaal Almelo/De Haandrik aan het zandpad in Baalderveld Loting bij parkeerplaats voormalig Podium om 07.45 uur. Vissen van 09.00 tot 13.00 uur

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer