Hardenberg

Bijeenkomst OVKK en Stimuland in teken leefbaarheid

Door de redactie

Stimuland en OVKK organiseren op donderdag 21 november een interactieve bijeenkomst voor initiatiefnemers en beleidsmakers die in het teken staat van samen werken aan de leefbaarheid op het Overijsselse platteland.

Stimuland en OVKK hebben in opdracht van de provincie Overijssel een online community ontwikkeld. Het online platform met de naam 'Samen voor elkaar' geeft initiatiefnemers en beleidsmedewerkers de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan, inspiratie op te doen of vragen te stellen. Tijdens de interactieve bijeenkomst met het thema 'Samen krijg je 't voor elkaar' zijn er verschillende workshops en maken de deelnemers kennis met het nieuwe platform.

Feestelijke bijeenkomst

In Kulturhus Trefpunt aan de dorpsstraat in Heeten staat om 17.00 uur soep en een broodje klaar. De deelnemers kunnen twee workshops bijwonen die zij ter plekke uitkiezen. Er zijn workshops over wonen, maatschappelijk vastgoed, de kerk in het dorp en sport en bewegen. Er zijn verschillende Overijsselse experts bereid gevonden om de workshops te begeleiden. Ook gedeputeerde Roy de Witte die Leefbaar Platteland in zijn portefeuille heeft is aanwezig.

Aanmelden

Iedereen die op zoek is naar inspiratie, kennis wil opdoen of wil netwerken met anderen die zich inzetten voor de leefbaarheid op het Overijssels platteland is tussen 17.00 en 19.30 van harte welkom. Aanmelden is in verband met de catering gewenst en kan door een mailtje te sturen naar lotten@stimuland.nl. Meer informatie over de bijeenkomst en het programma is te vinden op http://bit.ly/samenvoorelkaar.