Hardenberg

Bij Ons opent BIer&Wijn pop-up store

Door de redactie

In de Hardenbergse Voorstraat opende tapas restaurant Bij Ons in haar nu ongebruikte restaurant gedeelte de gezellige Bier&Wijn Pop-Up Store. De winkel is donderdag tot en met zondag van 12.00-19.00 geopend en is er tot 31 december.

Eigenaar Andries Kingma:"We zijn net als veel andere ondernemers flink getroffen door de Corona crisis. Dan stel je je de vraag wat kunnen we met onze onderneming en onze expertise doen?". Zo onstond het idee voor de Bier&Wijn Pop Up store. "We denken dat het ook goed past bij de andere speciaalzaken hier in de Voorstraat".

Bezorgservice

Het is een gezelige winkel geworden, met 125 verschillende speciaalbieren en 65 soorten wijn uit diverse landen, van Europese landen als Italië, Portugal en Duitsland tot ver buiten Europa zoals Chili en Zuid-Afrika. Bezoekers van de pop up store kunnen de gekochte artikelen thuis laten bezorgen, zodat men rustig verder kan winkelen in de stad.

"Daarnaast gaan we gewoon door met onze broodjes, tapas en hapjesschalen, die afgehaald en bezorgd kunnen worden. Met speciale arrangementen voor Sinterklaas en de feestdagen", licht Bij Ons ondernemers Andries Kingma toe,"We staan klaar voor een gezellige december!'