Hardenberg

BIJ DE DAMES VAN GRUPPEN krijgt autowassen een nieuwe dimensie

Door de redactie

Een wasstraat door vrouwen, maar voor zowel mannen als vrouwen. Een familiebedrijf met al meer dan twintig jaar ervaring. De dames van Gruppen, Rebecca en Nicolien, hebben vorig jaar het stokje overgenomen van hun vader en opnieuw geïnvesteerd om de wasstraat een make-over te geven en van alle nieuwste gemakken te voorzien.

Een plek waar je terecht kunt voor het reinigen van de auto. Zowel de buitenkant als de binnenkant wordt door de dames onder handen genomen.

"En wij zetten daarbij de puntjes op de i. Zo maken wij van een bezoek aan onze wasstraat een verwenmoment voor jouw auto. Een complete belevenis is ons nieuwe wasproces", vertelt Rebecca enthousiast! "Daarnaast zijn we erg tevreden over de Glansprotector Gold, wat uniek is. De diepe glans met langdurige bescherming van de lak zorgt ervoor de auto een echte eyecatcher op de weg is en blijft. Na een bezoek aan de wasstraat kan je gratis je auto stofzuigen".

Naast de wasstraat zijn er ook wasboxen waar je sinds kort contactloos kunt betalen. Geen gedoe meer met kleingeld, dus eenvoudiger zelf je auto 24/7 wassen.

Rebecca en haar zus Nicolien werken al jaren samen. "Het samenwerken wordt alleen maar leuker. We hebben aan een half woord genoeg en vullen elkaar perfect aan".

Deze wasstraat heeft inmiddels al flink wat poetsbeurten gemaakt en dat blijft niet onopgemerkt. "Er is behoefte aan een wasstraat die duurzame service en vooral kwaliteit levert. Onze ambitie is zeker niet om de grootste te zijn, maar wel om de beste te worden in de regio!", aldus Rebecca.

Car, care, clean

Benieuwd naar het wasresultaat van de dames van Gruppen? Kom langs aan De Nieuwe Haven 21 op het industrieterrein van Hardenberg. Meer informatie en openingstijden:

www.autowascentrumgruppen.nl.