Hardenberg

Bidden voor vervolgde christenen

Door de redactie

Vrijdagavond 21 juni is de avond waarop in heel Nederland en daarbuiten vervolgde christenen centraal staan. Zij hebben te maken met discriminatie, bedreiging en geweld vanwege hun christelijk geloof. Asia Bibi uit Pakistan is een bekend voorbeeld van een vervolgd christen.

In kerkgebouw 'Het Morgenlicht', Gramsbergerweg 59 in Hardenberg, wordt ook gebeden voor vervolgde christenen. U en jij bent welkom vanaf 20.00 uur. Ze beginnen met onderlinge ontmoeting en koffie en thee. Om 20.15 uur komt een spreker vertellen over de situatie van de Vervolgde Kerk elders op de wereld. Daarbij zal hij actueel beeldmateriaal laten zien. U krijgt gelegenheid vragen te stellen. Ook zal er een collecte worden gehouden voor de Vervolgde Kerk. Om 22.00 uur begint de Nacht van Gebed tot de volgende ochtend 6.00 uur. Met behulp van filmpjes bidden we in gebedsblokken voor vervolgde christenen.

Voor eten en drinken tijdens de avond en nacht wordt gezorgd. U bent niet verplicht de hele tijd te blijven. De keus is aan u en jou bij welke onderdelen u die avond en/of nacht aanwezig wilt zijn. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0529-455516. Zie ook www.opendoors.nl. Graag tot ziens op 21 juni!