Hardenberg

Bibliotheek Hardenberg komt met maandabonnement

Door de redactie

Het aantal betalende leden bij Bibliotheken in heel Nederland loopt terug. Dat wil de Bibliotheek in de gemeente Hardenberg voorkomen door het Bibliotheekabonnement aan te passen. Het standaard jaarabonnement is ouderwets, daarom gaat men over op maandabonnementen.

"We hebben goed nagedacht over wat we onze klanten in deze tijd willen bieden. Minder vrije tijd, een overvolle agenda en geen behoefte meer aan ingewikkelde abonnementen. We lieten ons inspireren door bedrijven als Spotify en Netflix: een kraakhelder aanbod dat je per maand betaald. Je weet precies wat je afneemt en wil je het niet meer, dan zet je het stop. Flexibel, betaalbaar en gemakkelijk, dat moet ook de Bibliotheek anno 2019 zijn. Daarom hebben wij de grote stap gezet: we gaan over op de introductie van het maandabonnement", aldus .

Het maandabonnement per 1 maart

Per 1 maart kunnen nieuwe leden een maandabonnement afsluiten. Voor een bedrag van 3,75 euro per maand kun je per keer tien materialen lenen voor een periode van drie weken. Er is een ruime keuze uit boeken, tijdschriften, DVD's, muziek en e-books. Jongeren van zestien en zeventien jaar kunnen zelfs voor maar één euro per maand lid worden. Voor kinderen tot zestien jaar blijft het bibliotheekabonnement gratis!

Ontdek de wereld in de Bieb

Iedereen die nog niet bekend is met de mogelijkheden van de Bibliotheek laten we graag eens kennismaken. Ontdek alle mogelijkheden van de Bibliotheek tijdens een bezoek aan één van onze vestigingen. Nog geen lid? Sluit dan in maart 2019 een maandabonnement af en ontvang een scratch wereldkaart cadeau. Zo kun je precies bijhouden over welke landen je een boek hebt gelezen of uit welk land de schrijver komt! Ontdek jij binnenkort ook de wereld in de Bieb?

Iedereen die al een abonnement heeft bij de Bibliotheek krijgt vóór het verlengen van hun abonnement persoonlijk bericht over het overstappen van een jaar- naar een maandabonnement.