Hardenberg

Bibliotheek Hardenberg breidt BoekenAfhaalService verder uit

Door de redactie

Speciaal voor leden die geen toegang kunnen krijgen tot de online collectie is de Bibliotheek een BoekenAfhaalService gestart. Reserveer eenvoudig uw boeken via www.bibliotheekhardenberg.nl.

Helaas kunnen de Bibliotheken in de gemeente Hardenberg niet open in verband met het Coronavirus. Om leden toch tegemoet te kunnen komen hebben de bibliotheken in Hardenberg en Dedemsvaart de afgelopen drie weken een afhaalservice tot stand gebracht. Doordat hier heel positief op wordt gereageerd, wordt deze service ook uitgebreid naar andere vestigingen in de gemeente Hardenberg.

Er kunnen middels de catalogus op de website maximaal drie titels gereserveerd worden die bij uw eigen Bibliotheek aanwezig zijn. Na het maken van een afspraak kunnen de boeken worden afgehaald bij de volgende bibliotheken: Dedemsvaart, Bergentheim, Balkbrug, Gramsbergen (allen één keer per week) en Hardenberg (twee keer per week). Neem geen boeken mee terug naar de Bibliotheek, deze mogen niet ingenomen worden. De boeken mogen bij leners thuis blijven totdat de bibliotheken weer open gaan. Er wordt bij deze service rekening gehouden met de verscherpte regeling van het RIVM. Boeken dienen bij voorkeur door één persoon opgehaald te worden.

Thuisbrengservice

Voor leden die door omstandigheden niet zelf naar de Bibliotheek kunnen komen bestaat er de Thuisbrengservice. Hiervoor kunt u bellen met 0523-270271. Op werkdagen is de Bibliotheek telefonisch bereikbaar tussen 10.00 en 16.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekhardenberg.nl.