Hardenberg

Bezorging van Weekblad De Toren

Door de redactie

Weekblad De Toren valt elke week op uw deurmat. Maar voor sommige inwoners van het verspreidingsgebied van het weekblad is dit niet een normale gang van zaken.

unknown

 

Dommerholt Reclame Verspreiding, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor verspreiding van Weekblad De Toren, heeft een tekort aan bezorgers. Er zijn gebieden zoals bijvoorbeeld Kloosterhaar waar erg moeilijk bezorgers gevonden kunnen worden om de krant huis aan huis te verspreiden.

Margret Ticheler, kantoormanager Weekblad De Toren: "We vinden het erg vervelend dat de krant in sommige wijken niet bezorgd wordt maar we denken in oplossingen door extra ophaalpunten te creëren. In Kloosterhaar kan men terecht bij Olthof Uw groene vakwinkel, midden in het dorp. Wij hopen op uw begrip en we doen ons uiterste best om samen met Dommerholt Reclame Verspreiding de bezorging op orde te krijgen. En wilt u de krant bezorgen na het lezen van dit artikel of weet u iemand die zou willen bezorgen, laat het ons weten". Voor informatie over de ophaalpunten lees de advertentie elders in deze krant. Heeft u de krant gemist, kijk dan op www.detoren.net voor de online versie.