Hardenberg

Bezoekersunit bij Muldershoek

Door de redactie

Op zaterdag 2 mei is op feestelijke wijze een bezoekersunit geopend bij kleinschalig woonvorm Muldershoek in Bergentheim, een woonlocatie van Baalderborggroep waar ouderen wonen met een somatische beperking, ouderen met dementie én jongeren en ouderen met een verstandelijke beperking.

Al een aantal weken zijn de deuren vanwege de coronamaatregelen op slot voor bezoekers van bewoners van de Muldershoek. Dit tot groot verdriet van bewoners en familie. Desondanks heeft een ieder hier begrip voor deze genomen maatregel; gesloten deuren uit liefde en bescherming van de bewoners.

Om dit verdriet iets te verzachten, is er op initiatief van een familie een prachtige bezoekersunit geplaatst op de parkeerruimte van de Muldershoek. Volgens de richtlijnen van de RIVM kunnen de bewoners van de Muldershoek hier bezoek ontvangen, heerlijk onder het genot van een kopje koffie.

Een prachtig initiatief van deze familie die dit in samenwerking met Installatiebedrijf Loohuis Fleringen, Loonbedrijf Altena Kloosterhaar, Kappert wonen Bergentheim, Attent Telman Mariënberg, Bouwbedrijf Van der Veen Beerzerveld en Bloemenhuis de Lelie Bergentheim voor elkaar heeft gemaakt. Dankzij hen kunnen de bewoners weer genieten van momenten van samenzijn met hun geliefden.

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer