Nieuws

Bezoek onze stand en ontvang een gratis magazine*

Door de redactie

CHRISTELIJKE UITGEVER – SCHOLTEN UITGEVERIJ BV

Is ruim tien jaar actief binnen de boeiende christelijke uitgeverij. Wij zijn geen bedrijf met een hele lange geschiedenis, maar wel een bedrijf dat op verschillende vlakken mooie werken heeft uitgebracht. Dagboeken, magazines, bijbelstudieboeken, gidsen, gedichtenbundels, jubileumboeken en nog veel meer.

In Lucas 15 vertelt Jezus over een herder die 99 schapen achterlaat om één verloren schaap te zoeken. Wanneer de herder het schaap vindt en op zijn schouders neemt, is hij met blijdschap vervuld. Het is een blijdschap die vergelijkbaar is met onze passie voor het uitgeven van boeken. Als door een boek van Scholten Uitgeverij één persoon wordt geraakt door Gods liefde, is de betreffende uitgave voor mij al geslaagd!

Onze uitgeverij herbergt vele auteurs. Het zijn stuk voor stuk verschillende individuen, maar wat ze gemeen hebben is hun rotsvaste geloof. Vol passie voor het hart van de Vader, de liefde van Jezus en geleid door de Heilige Geest delen ze hun ervaringen en levenslessen met de lezer. Wij zijn enorm dankbaar dat wij mogen bijdragen aan een podium voor deze prachtige mensen en verhalen.

Meerdere malen hebben wij Scholten Uitgeverij vergeleken met een familie waarin schrijvers, redacteuren, vormgevers, boekwinkeliers en lezers zijn verbonden. Niet voor niets is de betrokkenheid en de relatie tussen ons team en de auteur zo groot.

Scholten uitgeverij staat ook met hun boeken op de Winter Fair 2019. Evenementenhal Hardenberg 8-10 november.  Bezoek onze stand en ontvangen een gratis magazine* (* zolang de voorraad strekt).

We zien je graag!