Hardenberg

Bewegen zonder klachten kan ¿ Test nu Joya schoenen!

Door de redactie

Regeling schoenen organiseert op woensdag 10 april van 10.00 tot 16.00 uur een Joya Experience Dag. Heeft u last van rugklachten, zere voeten of knieën, of pijnlijke heupen? Dat hoeft niet langer, er is een oplossing. De Joya gezondheidsschoen met de elastische zool heeft al duizenden mensen het plezier in bewegen teruggegeven. Wilt u dit ook, of gunt u het anderen ook? Wacht niet en kom Joya schoenen testen.

De unieke, zachte en elastische zool van de Joya schoen maakt iedere stap vederlicht en dempt de schokken van de harde ondergrond. Het voelt alsof je op wolken loopt. Al na enkele stappen is het duidelijk: Zo'n schoen heeft u nog nooit gedragen. Joya schoenen ontlasten niet alleen rug, voeten en gewrichten. In veel gevallen worden bekende voetproblemen als Hallux Valgus, hielspoor, Plantaris Fasciitus direct verlicht. De zacht elastische zool past zich aan uw voetvorm aan, waarmee drukpunten eindelijk tot het verleden horen.

Artsen bevelen Joya schoenen aan

Het dragen van Joya schoenen wordt door artsen aanbevolen. De commissie van medische experts van de AGR beveelt Joya aan als bijzonder rug-vriendelijke schoen. Diverse artsen hebben uitstekende ervaringen met het adviseren van Joya schoenen bij Ischias, hernia, artrose en vaatproblemen.

Bewegingsspecialist en voetanalyse

Joya specialist Randy Bours geeft op woensdag 10 april met behulp van de voetdrukmeetplaat een analyse van uw voeten. Kom langs en ontvang waardevolle tips over uw loop- en bewegingspatroon. Laat u verrassen door de meest comfortabele schoen die u ooit gepast heeft.