Hardenberg

Beste Dirigent later in het jaar

Door de redactie

Het evenement 'De Beste Dirigent van Dedemsvaart', dat op 18 april zou plaatsvinden in De Baron, wordt verschoven naar een datum later in het jaar. Dit in verband met de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus.

Hoewel De Beste Dirigent pas plaatsvindt op 18 april en de afgekondigde maatregelen vooralsnog duren tot en met 6 april, hebben de gevolgen een dergelijk grote impact op de voorbereidingen dat het programma niet gerealiseerd kan worden zoals beoogd. De organisatie betreurt het dat De Beste Dirigent moet worden verschoven, maar vindt het in het licht van de ontwikkelingen voor dit moment een verstandig besluit. "Voor nu is er maar één prioriteit en dat is om er als samenleving weer bovenop te komen. Zo gezond als maar kan. We wensen iedereen alle kracht en liefde toe, maar vooral ook vertrouwen. Er zijn enorm ingrijpende maatregelen nodig, maar als we ons daar allemaal voor inzetten dan komen we er sterker dan ooit bovenop", laat de organisatie weten.

Zodra er een alternatieve datum later in het jaar is gevonden wordt een vervolg gegeven aan de voorbereidingen. De al verkochte en/of nog te verkopen toegangskaarten blijven geldig tot de volgende datum dat De Beste Dirigent wordt gehouden.