Hardenberg

Beste Bouwer 2018 is M2 Bouw uit Dedemsvaart

Door de redactie

Voor de derde keer op rij organiseerde de vergelijkingswebsite bouwnu.nl de verkiezing van de Beste Bouwer van het Jaar. In de categorie '10 tot en met 49 reviews' heeft M2 Bouw in 2018 gemiddeld de hoogste beoordeling gekregen van kopers van nieuwbouwwoningen: "Wij zien reviews als de beste en meest zuivere reclame voor ons bedrijf. Het zijn klanten die een eerlijke en onafhankelijke beoordeling geven over hun ervaringen met ons bedrijf."

Op de tweede en derde plaats staan respectievelijk Bouwbedrijf Hoogeslag en kwadraat bouw. De uitreiking van deze felbegeerde prijzen vond vandaag plaats in het BouwBeurs Nieuwscafé, de stand van vakblad De Aannemer.

Door klanten beoordeeld

Duizenden bouwbedrijven die actief zijn in (nieuw)bouw en verbouw profileren zich op bouwnu.nl zodat ze door hun klanten beoordeeld kunnen worden met reviews. Klanten geven op verschillende punten een cijfer, waarna per bouwbedrijf een overall score prominent wordt getoond op www.bouwnu.nl.

M2 Bouw aan het woord

Rick van der Most: "Kwaliteit is ons uitgangspunt. Maatwerk en flexibiliteit staan bij ons altijd voorop. Luisteren naar de opdrachtgever, korte lijnen, heldere communicatie en dan... handen uit de mouwen, want bouwen is nu eenmaal onze passie. Door echt te luisteren naar de klant en met behulp van open, eerlijke en heldere communicatie met korte lijnen doen wij ons best om kwaliteit en vakmanschap af te leveren bij elke klus, groot of klein."