Hardenberg

Bert Visscher zingt en vertelt in De Voorveghter

Door de redactie

Andre de Molenaar

Bert Visscher zingt en vertelt op vrijdag 2 oktober een uur lang over het begin van zijn carrière in theater De Voorveghter. In 'Hoor de engelen zingen' komen prachtnummers voorbij, van Tom Waits tot Charles Aznavour. Voor de muzikale begeleiding brengt hij pianist Reinout Douma en het strijkkwartet van het Noordpoolorkest mee. Er zijn voorstellingen om 19.30 en 21.30 uur.

Hoor de engelen zingen wordt een bescheiden voorstelling in bescheiden tijden. Een klein gezelschap voor een klein publiek. Geen cabaret in grote decors, maar lekker veilig in het theater kijken en luisteren. Maar wel met een fantastische muzikale bezetting. Met Hieke Dam (viool), Danna Paternotte (viool), Renske Visser (altviool), Dionne Nijsten (cello), Reinout Douma (piano & keys). En met Bert Visscher als zingende engel.

Bestellen kaarten

Kaarten zijn bij voorkeur te bestellen via www.voorveghter.nl of 0523-280350. Indien dit niet kan, bent u tijdens de openingstijden ook welkom bij de Theaterkassa. Per voorstelling zijn twee rolstoelplaatsen beschikbaar. Deze plaatsen kunnen alleen telefonisch of aan de Theaterkassa worden aangevraagd.

De kassa van De Voorveghter is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 14.00 uur en donderdag tussen 19.00 en 20.00 uur. Tevens is de kassa een half uur voor iedere voorstelling geopend.