Hardenberg

Bert Heerink brengt Bostheater in beweging

Door de redactie

Bert Heerink, zijn muzikale vrienden en zijn topmusici, Kees Schipper en Bert Brouwers op gitaar, bouwden vrijdagavond 12 juli een feestje van herkenning.

Na zeven jaar samen de muziekcafés onveilig te hebben gemaakt kwam daar de bekroning in de vorm van een theatertour in 2018-2019, waarbij vrijdagavond ook Het Bostheater in Gramsbergen werd aangedaan. Bert Heerink is in de Nederlandse popmuziek een begrip en daarom is Stichting Program verheugd deze artiest te mochten ontvangen. Na zijn internationale succes met rockband Vandenberg wist Heerink in de jaren '90 een stevige Nederlandstalige carrière op te bouwen met onder andere 'Juli Juli' en 'Als een vogel zo vrij'.

Samenwerking

Theater De Voorveghter gaat intensiever samenwerken met Bostheater Gramsbergen. Deze zomer zijn er twee akoestische concerten in het lommerrijke openluchttheater, waarvoor De Voorveghter de kaartverkoop verzorgd. Na het optreden van Bert Heerink met zijn 'Friends', afgelopen vrijdag is er op 27 september weer een concert. Op deze dag zal dan het openluchttheater omgetoverd zijn tot BOSStheater want dan komt Tim Akkerman met zijn programma rond Bruce Springsteen. Akkerman zingt the Boss.