Hardenberg

Herenteam Bergentheim speelt gelijk

Ingezonden

Zaterdag 23 november hield Bergentheim in een matige wedstrijd 1 punt over in een wedstrijd waarin ASV de betere partij was.

Bergentheim dat nog redelijk begon aan de wedstrijd kwam na 12 minuten voor op 1-0 door een goal van Nick Buitenhuis na geblunder in de achterhoede van ASV'7. Hierna werd ASV'57 steeds beter maar het kreeg weinig echte uitgespeelde kansen terwijl Bergentheim wel een paar grote kansen kreeg maar niet benutte. Vlak voor rust maakte ASV'57 toch nog de gelijkmaker 1-1 wat zeker verdiend was, ruststand 1-1. Direct na de rust kreeg Bergentheim nog een grote kans ondanks dat er twee spelers vrij voor de goal stonden werd er toch nog naast geschoten. Hierna was ASV'57 de bovenliggende partij en kreeg ook diverse kansen maar werden niet benut, vlak voor het einde kreeg Jeffry Plaggenmarsch nog een vrije kans maar die schoot hij alleen voor de keeper ruim naast, de eindstand bleef 1-1.

Hiermee was Bergentheim het meest tevreden want over de hele wedstrijd genomen was ASV'57 sterker. Op zaterdag 30 november moet Bergentheim naar AJC'96 uit Losser.