Hardenberg

Bergentheim in volgende beker ronde.

Ingezonden

Zaterdag 16 november trad Bergentheim met een paar invallers aan tegen tweede klasser ASC Dalfsen.

ASC dat in de eerste helft iets beter was kwam na 25 minuten op voorsprong doordat de spits door mocht gaan op randje buitenspel Rolf Timmer hield in eerste instantie de bal nog tegen maar de mee lopende linksbuiten maakte alsnog de tweede kans af.

Hierna kregen zowel Bergentheim als ASC een paar kansen die niet benut werden zodat de ruststand 0-1 bleef voor ASC.

In de tweede helft was Bergentheim duidelijk beter vooral via linksbuiten Jesper Holtvluwer die in de tweede helft goed op dreef was, in de 61e minuut maakte Nick Buitenhuis uit een voorzet van Jesper dan ook de gelijkmaker vooral de lange uittrappen van keeper Rolf Timmer waren een ware plaag voor de verdedigers van ASC uit één van die uittrappen maakte Jeffry Plaggenmarsch via Jesper dan ook de 2-1.

Nadat ASC een grote kans voor een leeg doel niet benutte maakte Jesper op een mooie wijze in de 85e min de 3-1 het werd zelfs nog 4-1 door Nick Buienhuis die daar mee zijn tweede goal van die middag maakte.

Dit was een verdiende overwinning en een mooi vervolg voor de competitie waar men op zaterdag 23 november thuis moet spelen tegen ASV'57 uit Aadorp om 14:30 uur.