Hardenberg

Benjamins Kindertheater in Vroomshoop

Door de redactie

Zondagmiddag 27 januari 2019 om 16.00 uur zal Ben van den Akker zijn Kindershow gaan opvoeren in de Baptisten Gemeente te Vroomshoop.

Hij gaat een gevarieerd programma brengen. Dit zal een boeiend geheel met de nodige interactie zijn. Zijn show spreekt vooral kinderen in de basisschoolleeftijd aan, maar is zeker ook voor volwassenen de moeite waard.

Ben van den Akker heeft ruim dertig jaar ervaring in het ontwikkelen en presenteren van kinderprogramma's voor evangelisatie. Zijn slogan is: 'Christus overal bekendmaken met alle mogelijke hulpmiddelen'. Hij werkt vooral in Nederland en België. Zijn bijzondere manier van evangeliseren kreeg, vooral door het optreden als christengoochelaar, ruime aandacht van de media. Deze feestelijke kindershow zal ruim een uur gaan duren. Na afloop is er koffie, thee of limonade met wat lekkers.Iedereen, van jong tot oud, die deze bijzondere middag mee wil maken is van harte welkom in de Baptisten Gemeente 't Lieniezer, Wingerd 10 in Vroomshoop. Deze voorstelling is voor kinderen vanaf 4 jaar. Er is kinderoppas voor kinderen tot 4 jaar. Kom en beleef het zelf op 27 januari. Tot ziens!