Ommen

Beerze Bulten ontvangt titel Superplatz 2019

Door de redactie

Vakantiepark Beerze Bulten is door de Duitse ADAC verkozen tot 'Superplatz 2019', de hoogste Duitse Camping onderscheiding. Samen met een aantal andere Nederlandse campings voldoet Beerze Bulten aan de gestelde criteria.

Superplatz 2019 Tijdens de Vakantie- en Caravanbeurs in Stuttgart werd bekend gemaakt dat de gekwalificeerde inspectie van ADAC Beerze Bulten heeft verkozen tot 'Superplatz 2019'. ADAC is vergelijkbaar met de Nederlandse ANWB en de ADAC-inspecteurs beoordelen vakantieparken met een 5-sterren-systeem aan de hand van tien verschillende criteria. Enkele voorbeelden hiervan zijn de kwaliteit van de sanitaire voorzieningen, de grootte, uitstraling en het onderhoud van de kampeerplaatsen, aanbod van restaurants en de recreatiemogelijkheden.

De beoordelingscriteria van ADAC zijn streng te noemen en worden regelmatig aangepast aan de huidige trends en ontwikkelingen. De door ADAC verkozen Superplatz campings worden prominent vermeld in de ADAC campinggids en op de website van ADAC. Deze gids wordt door veel kampeerders uit Europa ook wel 'Der Camperbibel' genoemd en is een belangrijke leidraad om een camping uit te zoeken.

Opmars van Duitse kampeerders

"Duitsland is een groeiende doelgroep voor Beerze Bulten en wij ontvangen veel Duitse gasten uit de deelstaten Noordrijn-Westfalen en Nedersaksen", aldus Gerrit-Jan Hagedoorn (eigenaar Vakantiepark Beerze Bulten). "De Duitse gasten prijzen in hun beoordelingen de aanwezigheid van binnen- en buitenzwembaden, sauna's en beautysalon, ruime en luxe kampeerplaatsen, (privé) sanitair en de recreatieplas met speeltoestellen."

Genomineerd ANWB Camping van het Jaar 2019

Naast de titel Superplatz 2019 mag Vakantiepark Beerze Bulten zich in 2019 ook ANWB Top Camping noemen. Op 6 december jl. ontving het park het predicaat ANWB Top Camping 2019 en werd het beloond met de maximale 5 sterren. De jaarlijkse inspecties door de ANWB zijn het uitgangspunt voor de classificatie. De inspecteurs beoordelen op sanitair, terrein, zwemmen, recreatie en winkels & horeca. Daarnaast is het park ook genomineerd voor Camping van het Jaar 2019 samen met 19 andere Europese campings. Een kroon op het werk!